Despre noi

În clipele grele, te simți mai liniștit dacă ai lângă tine o echipă de profesioniști. Noi, îți suntem alături de la începutul evenimentului, până la sfârșit.

Ne găsești aici

Contactează-ne

Strada Prof. Anton Nițu nr. 3 , Miroslava

             tel.  0742 263 880 / 0754 238 249

             axahermes@gmail.com

Suntem disponibili 24/24

 

 


Suntem disponibili 24/24 si va putem informa detaliat in legatura cu toti pasii pe care trebuie sa ii urmati in cazul unei inmormantari. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va explica exact cum trebuie procedat, incepand cu alegerea produselor funerare, pana la ultimul pas ce il presupune pomana si parastasul.


 

Avem o gama vasta de produse funerare din care puteti alege.

Impreuna putem discuta despre fiecare produs in parte in functie de ce cruce doriti sa alegeti sau ce fel de sicriu, coroane, sau prosoape, etc.

Trebuie doar sa ne spuneti ceea ce doriti si impreuna vom alege produsele care sa fie pe placul dumneavoastra si care sa se incadreze in bugetul de care dispuneti.

Avem preturi accesibile pentru orice buzunar si dispunem de diverse pachete pentru care puteti opta.

Personalul firmei noastre de pompe funebre este disponibil 24/24 h pentru a va indruma in astfel de situatii.

In ciuda faptului ca oferim toate serviciile in domeniul funerar, suntem si o firma care are preturi accesibile.

Pentru o oferta de pret nu ezitati sa ne contactati!

Programul nostru este non-stop astfel la orice ora din zi sau noapte oferim servicii funerere complete.


 


DESPRE NOI


 

 


Adam si Eva  își propune să ofere cele mai calitative și mai eficiente servicii funerare pentru a veni în ajutorul clienților care apeleză la noi si pentru a le oferi încrederea de care ei au nevoie.

 

Suntem receptivi și înțelegem suferința și tristețea prin care trec apropiații și familia persoanei decedate, de aceea ne dorim să îi susținem oferindu-le compasiunea și respectul prin conducerea pe ultimul drum în cel mai decent mod. 

 

In permanenta ne adaptam serviciile in functie de necesitatile dumneavoastra fiind constienti ca in fiecare familie se gasesc nevoi, obiceiuri si traditii proprii. De aceea, venim in ajutorul familiei indoliate cu solutii adecvate, mereu atenti la detalii, tinand cont de doleantele dumneavoastra.


 

Adam și Eva

Adam si Eva